lauantai 8. helmikuuta 2014

Tervetuloa

Sydämmellisesti tervetuola Kultahippukadulle. Kultahippukadulla eletään nukkekotielämää koossa 1:12. Blogissa tulen esittelemään nukkeotiharrastustani, kaikkea siihen kuuluvaa: talojen kokoamista, sisustamista, pieniä ja suuria hankitoja, omia näpertelyjä, sekä tarinan kulkua eli kaikkea mahdollista nukkekodin elämään liittyvää.

Kultahippukadulla on vasta yksi kolmekerroksinen talo, sekä toinen talo naapuriin on rakenteilla. Tässäpä pari kuvaa Kultahippukatu 1 tilanteesta joulukuussa 2013, jolloin tämän ensimmäisen aikuisiän nukkekotini hankin.Toisessa kuvassa on jo hieman ihanuuksia laitettuna esillekkin, kiitos kaikille joiden tekemiä ihanuuksia kuvassa näkyy. <3
Omia tuotoksia ei oikeastaan ole, kuin seinien tapetoinnin ja lattian "asennuksen" lisäksi takka, sekä makkarissa lähellä katonrajaa oleva pitkä valkoinen hylly ja virkattu matto, joka on ennen tätä tarkoitustaan toiminut 1:1 elämässä pöydällä koristeena. Mutta mikä onkaan kauniipi nukkekodin mattona, kuin virkattu pitsiliina? ;) Ainakin tähän makkariin se soveltui mielestäni hyvin. Makuuhuoneen tapettina on kuviollinen kartonki, jonka koristeellisiin ja kauniisiin kuvioihin rakastuin heti ja päätin tapetoida sillä makkarin seinät. Tosin yhden seinän jätin valkoiseksi, koska tykkään 1:1 elämässäkin, ettei kaikki huoneen seinät ole samanlaiset. Hieman pidemmälle remontti on jo edennyt ja asukkaitakin saatu taloon, lisää siis myöhemmin.